for sale
 

 
Ondersteuning XAL
 

 
Microsoft is gestopt met de ondersteuning van XAL. Dit heeft als consequentie dat er geen nieuwe licenties verkocht worden. Updates en Service Packs worden niet meer ontwikkeld voor XAL. in2Scope heeft zeer veel ervaring met XAL en kan blijven ondersteunen en helpen met het maken van de keuze voor een opvolger van Microsoft XAL.
 
 

 
Software Development
 

 
Software ontwikkeling is een vak apart. Naast eigen producten ontwikkelt in2Scope ook modules of maatwerkoplossingen in opdracht van derden. Bent u Microsoft Dynamics AX gebruiker, VAR of ISV, dan kunt u van onze ervaring en diensten gebruik maken.
 
 

 
Business Intelligence
 

 
Business Intelligence (BI) is het proces om informatie te maken van gegevens. Informatie die kan worden gebruikt om een organisatie te kunnen sturen en beslissingen mee te kunnen nemen. Business Intelligence kan tijdrovend en ingewikkeld zijn en vereist diepgaande kennis van het systeem. in2Scope heeft deze kennis in huis en heeft veel ervaring met diversen BI-toepassingen zoals Atlas XL en SQL Reportserver van Microsoft.
 
 

 
Projectleiding
 

 
Onze project leiders en business consultants hebben jaren projectervaring en veel ervaring in het aansturen en coördineren van (multidisciplinaire) projectteams. Zij kunnen zonder moeite acteren in diverse rollen als projectleider, voorzitter, lead consultant of als gesprekspartner dienen vanuit de klant naar de implementatiepartner toe.
 
 

CONTACT!